Actief met Engels

Home  >>  Actief met Engels

Engels is een onmisbaar deel van ons Help handjedagelijks leven geworden: je hoort het op televisie en op de radio, het is de voertaal van internet en social media, en het wordt al vanaf jonge leeftijd gegeven als vak op school. Het passief opnemen van de Engelse taal is dus voor veel mensen vanzelfsprekend geworden.

Toch zijn er momenten wanneer je actief aan de slag moet met de Engelse taal. Denk bijvoorbeeld aan een stuk tekst vertalen, een pakkende tekst in het Engels schrijven, een presentatie geven aan buitenlandse collega’s, of een taalexamen nemen op school of bij een instelling. Op zulke momenten is het handig om hulp te krijgen van iemand die de Engelse taal volledig beheerst, met alle nuances van dien. Iemand die je helpt om een professionele tekst van hoge kwaliteit neer te zetten. Iemand voor wie kwaliteit en heldere afspraken hoog in het vaandel staan.

Wil jij ook actief aan de slag met de Engelse taal en zoek je iemand die dat voor je kan doen of je daarbij kan helpen? Dan ben je aan het juiste (web)adres!