Wie ben ik

Home  >>  Wie ben ik

Mijn naam is Barbara de Barbanson. Ik ben geboren in Nederland, maar opgegroeid in het buitenland, onder andere in Hong Kong, Engeland en de Verenigde Staten. Met Engels als mijn eerste taal en met mijn uitgebreide ervaring met Engelstalige culturen, ben ik nu werkzaam als freelance vertaler en Nederlands-Engels – en vraagbaak voor Engelse talen en culturen in het algemeen. Naast het vertaalwerk heb ik uitgebreide ervaring met het redigeren van Engelstalige teksten en het schrijven van teksten in het Engels en Nederlands, waaronder persberichten, nieuwsbrieven en brochureteksten.

Ik werk nauwkeurig, doelgericht en met een oog voor detail. Ik hou tevens van taalkundige uitdagingen waar mijn expertise en creativiteit op de proef gesteld worden. Maar wat de opdracht ook inhoudt, de kwaliteit van het product en de wensen van de klant staan altijd voorop; een goede tekst of vertaling is immers goud waard.